diamond

Oorgaatjes Prikken

Gaatjes prikken, gaatjes schieten, gaatjes laten piercen... hoe je het ook noemt, bij Juwelier Born kunt u met uw kind terecht voor gaatjes in de oren. U kunt kiezen uit verschillende oorbellen, van een standaard stalen bolletje tot een gouden oorbel voorzien van een glintersteentje.


catalog/Theme Afbeeldingen/Inverness Earpiercing.png


Hoe gaan we te werk?  
Er is eigenlijk niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels dan toch vaak toe. Daarom nemen wij onze tijd ervoor om uw kind gerust te stellen en leggen u alles stap voor stap uit.

Als de keuze van de oorbellen eenmaal gemaakt is, reinigen wij de oren. Vervolgens zetten wij daar stipjes op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen gaan komen. Na uw goedkeuring worden de gaatjes geprikt. Bij ons is duo prikken
(beide oren tegelijkertijd) ook mogelijk!


Verzorging!
Na het prikken dienen de oorbellen minimaal zes weken lang dag en nacht gedragen worden, dit om een goede genezing te waarborgen. In deze zes weken dienen de oorgaatjes ook verzorgd te worden om onstekingen te voorkomen. Dit kan met alcohol, sterilon of een verzorgende olie zoals BIOTYCARE. Het voordeel van deze olie is dat het zachter en vriendelijker is voor het oor en de oorbel niet gedraait behoeft te worden. Daarna mogen er andere oorbellen in, wij raden u aan om zilveren (925) of gouden oorbellen te gebruiken (dit om alergische reacties van het oor te voorkomen). Omdat de gaatjes nog snel dicht kunnen groeien én ontstekingsgevoelig zijn, raden we ook aan het eerste jaar wel continu oorbellen te blijven dragen en wekelijks de oorbellen te ontsmetten.


Afspraak maken.

Voor het schieten van gaatjes hoeft u in principe geen afspraak te maken. Maar het is wel handig om even van te voren te bellen (tel: 010-4181350) of het die bewuste dag kan. Zeker bij Duo prikken. U loopt dan niet het risico om voor niets naar onze winkel te komen. De kosten zijn vanaf € 15,00 inclusief prikoorbellen. Wij schieten gaatjes vanaf 3 maanden.Juwelier Born © 2023 All Rights Reserved.