Retour Service

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent over uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u uw order, binnen veertien dagen na ontvangst, retourneren. Tijdens deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

Retourprocedure
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dient u de volgende procedure te volgen:

 1. Log hier in met uw gebruikersgegevens als u nog niet bent ingelogd.
 2. Zoek in de orderhistorie de order op waarvan u producten wilt retourneren en selecteer deze.
 3. Middels de knop retourneren kunt u op regelniveau in uw order aangeven welke en hoeveel van ieder product u wilt retourneren en kunt u het bankrekeningnummer opgeven waarop u uw geld wilt laten terugstorten.
 4. Draai het retourformulier uit middels de knop afdrukken.
 5. Verpak uw goederen conform bovenstaande richtlijnen en voeg hier het retourformulier aan toe. LET OP – zonder bijgesloten retourformulier kunnen wij niet traceren van wie de zending afkomstig is en kunnen wij niet uw terugbetaling garanderen.
 6. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:
  • Juwelier Born
   Kleiweg 120b
   3051GX, Rotterdam


Op het moment dat uw zending is geaccepteerd krijgt u binnen 14 dagen uw geld teruggestort.

Garantie
Van alle merken die wij op onze site aanbieden zijn wij officieel dealer. Als u een product uit onze webshop aanschaft krijgt u dus ook de volledige garantie die u mag verwachten. Op ieder horloge uit onze webshop zit 24 maandengarantie maar aan de garantie zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Garantie word bij horloges uitsluitend gegeven op het uurwerk en dus niet op: Glasschade, kastschade, kroon en drukknoppen, het bandje, de batterij en waterdichtheid. Ook vervalt de garantie op uw horloge als er sprake is van waterschade, het horloge geopend is, een ongeval en/of bij het ondeugdelijk of onjuist gebruik van het horloge.

Ga naar het Retourformulier.