diamond

Reparaties HorlogesIs uw horloge defect geraakt dan kunt u voor reparatie van uw horloge terecht bij Juwelier Born. Aan de hand van de soort reparatie die uitgevoerd dient te worden zullen wij deze of in eigen huis of door gecertificeerde horlogemakers laten uitvoeren. Van te voren zal er altijd overlegd worden van wat er gedaan gaat worden en wat hiervan dan de kosten zijn zodat u niet voor verassingen komt te staan.


VOORKOMENDE REPARATIES ZIJN:

In eigen huis:
1: Batterijwissel
2: Nieuwe band aanzetten
3: Band en of slot reparatie
4: Nieuwe kroon/stift
5: Nieuw glas plaatsen
6: Polijsten

Door gecetificeerde horlogemakers: (vaak duurdere merk horloges zoals Omega, Cartier, Tissot, Longine, IWC etc.)
7: Nieuw uurwerkje plaatsen
8: Onderhoudsbeurt


BATTERIJWISSEL:

Staat uw horloge stil? Dan is vaak de batterij leeg en dient deze vervangen te worden. Doe dit niet zelf maar laat dit door een vakkundig iemand doen. Deze heeft de juiste gereedschap om dit correct en nauwkeurig te kunnen uitvoeren. Bij juwelier Born kunt u dit ook laten doen en vaak kunt u erop wachten, klaar terwijl u wacht. Wij maken gebruik van A-Kwaliteit batterijen (anti-lek). Kosten voor een batterijwissel zijn vanaf €10,00. 


NIEUWE HORLOGEBAND:

Is uw horlogeband versleten en aan vervanging toe, ook dit kunnen wij verzorgen. U kunt kiezen uit een groot assortiment eigen merk horlogebandjes, maar als u dat wenst kunnen we ook het orginele bandje voor u bestellen (indien nog leverbaar). Een nieuw bandje heeft u al voor vanaf €19,95.Juwelier Born © 2023 All Rights Reserved.