Rauschmayer Trouwringen

- Trouwringen -

De keuze van de trouwringen is waarschijnlijk de belangrijkste en meest blijvende beslissing bij de planning van uw huwelijk, want afgezien van uw partner zijn de ringen het enige dat u de rest van uw leven aan deze dag zal herinneren en symbolisch staat voor uw liefde. Daarom is het des te belangrijker hiervoor de tijd te nemen en met zorg en aandacht te kiezen.

Rauschmayer Trouwring-Designer kan u hierbij helpen, jullie relatie is immers iets speciaals. Het is gegroeid en bloeide op uit ontelbare woorden, aanrakingen en tederheden tijdens jullie tijd samen. Vele paren wensen dan ook Trouwringen die hun relatie in al haar bijzonderheden weerspiegelen.

Wij begrijpen deze wens. Daarom is deze Trouwring-Designer bestemd voor al diegenen die hun liefde op een bijzonder individuele manier willen vereeuwigen.

- 3D Trouwringen Designer -


De 3D Trouwringen Designer geeft u de mogelijkheid uw trouwringen zelf te ontwerpen en tot in de kleinste details te configureren. U kunt uw ideeen dus zichtbaar maken.

Bijna onbeperkte mogelijkheden om uw trouwringen zelf te ontwerpen!
Met deze tool kunt u elk aspect van uw droomringen zelf bepalen. U kunt beslissen of uw ringen een-, twee- of driekleurig moeten zijn, of u de voorkeur geeft aan witgoud, roodgoud of geelgoud - of dat u meer voelt voor platina of palladium. U kunt ook de vorm, dikte, breedte en nog veel meer aanpassen - en natuurlijk bent u ook vrij om uw ideeën waar te maken als het gaat om de schikking, de samenstelling en het aantal diamanten.

- UNIEKE RINGEN VOOR UNIEKE STELLETJES -

Met de Rauschmayer 3D-Designer kunt u uw trouwringen als ringenpaar samenstellen - maar beide ringen kunnen ook volledig onafhankelijk van elkaar worden gesmeed.

Als kers op de taart kunt u een teken of individuele tekst in uw afgewerkte ringen laten graveren door middel van laser- of diamantgravure. Dit creëert echt unieke symbolen van uw speciale verbintenis.

- ONTWERPVRIJHEID, PRIJSFLEXIBILITEIT -

De Rauschmayer 3D-Designer geeft u volledige ontwerpvrijheid - en tegelijkertijd een transparante prijsstructuur die u in staat stelt de perfecte ringen te ontwerpen binnen uw budget. Probeer het eens. Je zult versteld staan.

Misschien wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u de 3D-Designer gebruikt?
Ontdek onze gevarieerde collecties - op Rauschmayer.com