Ice Watch

 

 

 

Ice-Watch is zeer trendy en modieus, vriendelijk voor je portemonnee en plezierig om te dragen! Maar dat wist u waarschijnlijk al, immers heeft het van origine Belgische horlogemerk al wereldwijd furore gemaakt met hun kleurijke Forever serie. Tegelijkertijd draait Ice-Watch zij’n hand er niet voor om een elegant, glamorous en luxueus uitziende horlogeserie te creëren, speciaal voor wie tijd een kostbaar bezit is. Zoals de Ice City en de Ice Time.

Ice-Watch maakt horloges in verschillende maten: Dames modellen van 36 millimeter, Unisex modellen van 43 millimeter en Big modellen van 48 millimeter. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken (waar 2 jaar garantie op zit) en zijn waterdicht tot 10 ATM (100 meter). Ice-Watch horloges beginnen qua prijs bij € 59,-.

 

NIEUW!
De ICE Ola Kids: een klein formaat met een groots effect! Voor stoere kids en kleine prinsesjes die klaar zijn voor een echt horloge; met duidelijke cijfers op de wijzerplaat is klok leren kijken nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dit vrolijke kleurrijke horloge zal alle kinderavonturen deze zomer goed doorstaan met een waterdichtheid van 10 ATM. 

Er zijn acht verschillende modellen, allen met een kindvriendelijke winkelverkoopprijs van € 59,-, verkrijgbaar in maat small (34 mm). Elk model heeft een vrolijk kleurtje, van wit tot roze tot donkerblauw: er is genoeg keuze!