Fjory

 

 


Fjory sieraden worden in Nederland met de hand vervaardigd. Deze sieraden zijn opgebouwd uit 14 karaat goud waar in een later stadium een kern van de hoogste kwaliteit zilver is toegevoegd. Deze bijzondere samenstelling zorgt voor een sieraad dat sterk is en nagenoeg niet kan deuken. Van een Fjory sieraad kunt u dan ook een leven lang genieten.

Fjory sieraden zijn verkrijgbaar in geel-, wit-, en/of roségoud en bovendien zowel in een ovale- als in een vierkante uitvoering. Deze eigentijdse sieraden laten zich dan ook makkelijk combineren.

Collectie

Fjory sieraden zijn 14 karaats gouden sieraden met een kern van de hoogste kwaliteit zilver. De vulling van de sieraden zorgt voor een enorme verhoging van de levensduur van uw Fjory-sieraad t.o.v. een hol gouden sieraad. Door de zilveren kern heeft een Fjory-sieraad dezelfde levensduur als een massief gouden sieraad. Het voordeel is natuurlijk dat de prijs veel aantrekkelijker is dan de prijs van een massief gouden sieraad. De voordelen van beide mogelijkheden zijn gecombineerd in een uniek en modern vormgegeven collectie.

Nieuwe technieken zorgen ervoor dat de Fjory-collectie steeds verder kan worden uitgebreid. Hierdoor zijn ook eigen wensen steeds beter te realiseren. Zo kan de hele collectie inmiddels zowel in geel, wit als rosé goud geleverd worden. Zelfs het plaatsen van briljanten is sinds kort mogelijk in uw Fjory armband, ring of collier. Doordat ieder sieraad met de hand gemaakt wordt, is het geen enkel probleem om speciale maten voor u te maken. Fjory kan dus helemaal naar uw individuele wens gemaakt worden.