diamond

Borsari GioielliHET VERHAAL VAN BORSARI GIOIELLI:

Borsari Gioielli werd geboren in Verona, geïnspireerd door de gelijknamige poort die in de keizertijd de hoofdingang van de stad was en waar de gebeurtenissen van het beroemde liefdesverhaal van Romeo en Julia plaatsvonden.

De façade van de poort is volledig versierd met witte kalksteen, kostbaar maar bestendig, het is inderdaad nog steeds mogelijk om het in zijn schoonheid te bewonderen ondanks het verstrijken van de tijd.

Een elegante decoratie, kostbaar maar tegelijkertijd essentieel.
De deur, een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars en architecten uit de Renaissance, is het symbool voor de ontwerpers van ons merk, in het bijzonder voor de keuze van de kostbare materialen die gebruikt worden in de collecties van Borsari.


Verona, symbool van elegantie en charme, is de bakermat van ons bedrijf.
Borsari omarmt de tradities van de stad en brengt in de producten de schoonheid van vakmanschap tot uitdrukking door innovatieve, verfijnde lijnen voor te stellen, bewerkt met de meest verfijnde Made in Italy productietechnieken.


Volgens de interpretatie van dromen symboliseert de deur nieuwheid, verandering en transformatie.
Er wordt gezegd dat Romeo, die Giulietta een juweel wilde geven, zich wendde tot de beste ambachtelijke werkplaats van de stad. De materialen die nodig waren om dit sieraad te maken passeerden Porta Borsari, de ambachtsman kneedde ze en creëerde een geschenk voor deze unieke en eeuwige liefde.


Geinteresseerd? Klik op onderstaande button en ga naar onze Winkel............. of ga voor de gehele collectie overzicht naar borsarigioielli.com

Juwelier Born © 2023 All Rights Reserved.